30 Ağustos 2012 Perşembe

Seyit Doğan'ın Yargılanacağı Davada Duruşma Günü Belirlendi.

Bildiğiniz gibi Ramazan Bayramından hemen önce Seyit Doğan hakkında Bodrum 1.Asliye Ceza Mahkemesinde "İmar Kirliliğine Neden Olmak" suçlamasıyla yeniden dava açılmıştı. (2012/824E). Bu davada ilk duruşma 29/11/2012 günü yapılacak.

Bu arada Osman ve Vecihi ve Fikret'in yargılandığı iftira davasına 09.10.2012 tarihinde,

Müteahhitle Kooperatif arasındaki fesih davasına 12.09.2012 tarihinde devam edilecek.

Sağlıkla hoşkalın.

"Yalancının mumu yatsıya kadar."

Osman, Vecihi, Fikret hakkında Yeni Ceza Davası Açıldı

Sayın kooperatif arkadaşlarım.

2009 yılında yapmış olduğumuz şikayet üzerine tamamlanan soruşturmadan sonra müteahhitle işbirliği yapan Osman, Vecihi ve Fikret hakkında Kooperatifler Kanununa Muhalefet ve Görevi Kötüye Kullanma nedeniyle ceza davası açıldı.

İddianamenin incelenmesi sonucunda açılan dava Bodrum 1. Sulh Ceza Mahkemesinde görülecek. Henüz duruşma günü belirlenmeyen davada inşaatların neden ayıplı yapıldığının görülmediği sorulacak. Birinin İnşaat Mühendisi, Birinin Mimar ve de diğerinin Elektrik Yüksek Mühendisi olduğu yönetim kurulu üyeleri ayıpları görmemiş olabilirler mi? Ayıplı inşaat yapan Seyit Doğan'ı neden uyarmadıkları ve savcılığa neden suç duyurusunda bulunmadıkları ve  Bodrum 1. ASCZ mahkemesinde görülen davada Bilirkişi Ekrem Kılıç'tan gerçeğe aykırı raporu nasıl aldıkları sorulacak. Bu davada Ekrem Kılıç muhtemelen tanık olarak dinlenecek. O da düzenlemiş olduğu raporunun İmar Mevzuatına ve Deprem Yönetmeliğine nasıl uygun yapıldığını anlatacak.

Sağlıkla hoşkalın.

"Yalancının mumu yatsıya kadar."